A HerbArting mancsvédő krém nélkülözhetetlen a téli hidegben

mancsvédő krém használatával biztosíthatjuk a kiskedvenceink védelmét a hideg idő beköszöntével. Ha Te is osztod azon véleményünket, miszerint a kutyusok nem egyszerű házőrző állatok, hanem egyenesen családtagnak számítanak, a palettánkon található hatékony készítményeket egészen biztosan szeretni fogod.

A HerbArting mancsvédő krém nélkülözhetetlen a téli hidegben szakértői cikk HerbArting

Fontos tudni, hogy a megfelelő védelem és gyengéd ápolás eredményei, azaz a szép, selymes bunda és puha, mégis ellenálló bőr nem csupán esztétikai vonatkozásban jelentős, de a kiskedvencünk megfelelő egészségügyi állapotáról is tanúskodik. A mancsvédő krém a kifejezetten hideg hónapok során nélkülözhetetlen. Mi, emberek is nehezen viseljük a mínuszokat, s így vannak ezzel az ebek is. Míg mi vastag zoknit és télicsizmát húzunk, addig a kutyusok a mancsvédő krém hiányában bizony ki vannak téve a kemény fagyoknak, zimankónak. A krémmel viszont megadhatjuk a számukra mindazt a minőségi védelmet, amit kétségtelenül megérdemelnek.

Ahogy azt már megszokhattad, az általunk kínált készítmények 100%-ban természetesek, és a legkisebb mértékben sem tartalmaznak semmilyen anyagot, ami káros lehet a négylábú barátaink egészségére nézve. Az illóolajmentes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag mancsvédő krém nem irritál, még a legérzékenyebb bőr esetében sem. A szóban forgó készítmény szupererejét a bőrápoló hatásáról ismert shea-vajnak és az 5 hétig érlelt körömvirágolajnak tudhatjuk be. A körömvirágolaj egyébként nemcsak védi a bőrt az esetleges sebekkel, horzsolásokkal szemben, de a már sérült felület regenerálásában is verhetetlen.

Tartalomhoz tartozó címkék: krém mancsvédő krém
Az oldal tetejére