arcápolás

Babatestápoló kímélő komponensekkel

2021. 05. 12. 11:00:00

A hagyományos kozmetikai márkák azt állítják, hogy a legkíméletesebb alapanyagokat használják a babatestápoló készítésénél. Néha ez így is van, mindazonáltal az ásványi olajok és a mesterséges tartósítószerek, sőt, a szintetikus illatanyagok, de a színezékek is gyakran szerepelnek az összetevők listáján.

Arcápolási rutin rosaceás bőrre

2020. 12. 31. 07:12:43
Miért fontos a megfelelő arcápolási rutin rosaceás bőrre? Hogyan alakítsd ki és milyen termékeket használj? Cikkünkből mindent megtudhatsz.

5 tipp kismamáknak a bőrápoláshoz

2018. 06. 27. 11:10:14

Már a pocakban is érdemes figyelni a baba egészségére! Az egészséges táplálkozáson túl a veszélyes anyagoktól mentes kozmetikumok választásával is tudunk tenni a baba biztonságáért.

A kismamák bőre is sokkal érzékenyebb a várandósság ideje alatt. A terhességi hormonok fellazítják a bőr kötőszövetét, ezért különösen fontos, hogy megfelelő kozmetikumokat használjunk. A terhesség hónapjaiban a bőr helyenként elszíneződhet, leggyakrabban a sötétebbé váló mellbimbó és a hason lévő hosszanti barnás vonal látványos. Sok kismamánál azonban más bőrterületeken is pigmentfoltok jelenhetnek meg.

Az oldal tetejére