baba sampon

A babafürdető minimum három az egyben megoldás

2021. 03. 17. 11:00:00

A babafürdető háromszorosan jó szolgálatot tehet a család életében. Igen, szándékosan hangsúlyozzuk ki, hogy a család egészének mindennapjaiban. Ugyanis ez az egyik olyan termék, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt csak adhat. Bársonyos, illatos, kellemes ápolást.

A babasampon a természet erejével tisztít

2021. 02. 01. 11:00:00

A természetes anyagokat tartalmazó babasampon az ápolás, gondoskodás legjobb, legkíméletesebb módját kínálja. A tartósító- és vegyszerektől, színezékektől és egyéb mesterséges eredetű kemikáliáktól mentes termék kizárólag olyan összetevőkkel büszkélkedik, amelyek természetes formájukban az élővilág részét képezik. A babák bőre általában kifejezetten érzékeny.

A bőrbarát baba sampon nemcsak a tisztításban, az ápolásban is verhetetlen

2021. 01. 01. 11:00:00

A természetes baba sampon legnagyobb előnye, hogy kíméletesen tisztít és ápol. Nem csíp, nem kelt kellemetlen érzéseket a kicsiben, ezáltal az alkalmazása baba- és mamabarát.

A Kismamablog-HerbArting terméktesztelés eredménye

2017. 04. 21. 21:51:06

Unod, hogy folyton újabb és újabb babakozmetikumot kell kipróbálnod, kisebb vagyont beleölve, de így sem találod meg az igazit? Nem tudsz választani a piacon található rengeteg babakozmetikum közül? Olvasd el többiek tapasztalatát babaápolási termékeinkről, így biztosra mehetsz!

5 szerencsés nyertesnek volt módja tesztelni termékeinket a Kismamablog-HerbArting közös játékán több, mint két hétig. Olvasd el, mennyire voltak elégedettek.

Az oldal tetejére