babatestápoló

Babatestápoló kímélő komponensekkel

2021. 05. 12. 11:00:00

A hagyományos kozmetikai márkák azt állítják, hogy a legkíméletesebb alapanyagokat használják a babatestápoló készítésénél. Néha ez így is van, mindazonáltal az ásványi olajok és a mesterséges tartósítószerek, sőt, a szintetikus illatanyagok, de a színezékek is gyakran szerepelnek az összetevők listáján.

Fürdetőkrém a száraz bőr ellen

2021. 05. 03. 10:00:00

A babák bőre nagyon érzékeny és különleges gondoskodást igényel, emiatt, ha nem kifejezetten az igényeiknek megfelelő fürdetőkrém kerül a testükre, az vékonyabbá, valamint az irritációra és a berepedezésre hajlamosabbá válhat. A kicsik egy teljesen természetes védőfóliával borítva születnek.

A körömvirágos testápoló használata a valódi gondoskodás záloga

2021. 02. 05. 11:00:00

A körömvirágos testápoló a babák és mamák kedvence. Nem meglepő módon. Az újszülöttek, pólyások bőre általában extrán szenzitív. Ez a fajta érzékenység kizárólag kíméletes kozmetikumok alkalmazásával kezelhető. De mi számít bababarát alternatívának? Természetesen minden, ami természetes.

A babatestápoló a bőrápolás elsődleges eszköze

2020. 12. 09. 10:00:00

A babatestápoló nemcsak egy egyszerű bőrápolási termék. Az immunrendszer külső védelmi fala tulajdonképpen maga a bőr. Ahhoz, hogy a rendszer jól működjön, elengedhetetlen az optimális gondoskodás. Ami táplálást jelent.

A Kismamablog-HerbArting terméktesztelés eredménye

2017. 04. 21. 21:51:06

Unod, hogy folyton újabb és újabb babakozmetikumot kell kipróbálnod, kisebb vagyont beleölve, de így sem találod meg az igazit? Nem tudsz választani a piacon található rengeteg babakozmetikum közül? Olvasd el többiek tapasztalatát babaápolási termékeinkről, így biztosra mehetsz!

5 szerencsés nyertesnek volt módja tesztelni termékeinket a Kismamablog-HerbArting közös játékán több, mint két hétig. Olvasd el, mennyire voltak elégedettek.

Az oldal tetejére