Termékek Menü
Ön itt jár: > >

cikk

2019. 03. 28. 12:49:23

Húsvéti ötletelőnkben szeretnénk olyan tippeket adni, melyeket nemcsak a gyerekek ajándékozásánál tudsz felhasználni, hiszen a felnőtt családtagokat is meglepheti a nyuszi. Akár átadod az ajándékot, akár nekik is elrejted és keresni kell, az öröm garantált lesz.

2019. 02. 28. 11:26:15

Rengetegen mondjátok, hogy én nagyon szerencsés vagyok, mert csodaszép az arcbőröm.

Meg kell, hogy mondjam, hogy – habár a helyzet lehetne rosszabb is – ez csak azóta van így, mióta saját termékeimet használom. A bőröm sajnos vízhiányos, rosacea-ra vagyok hajlamos és bizony több dologra allergiás.

Csak erős idegzetűek görgessenek le a képhez :)

2018. 02. 01. 15:14:50

10 dekoráció és ajándék tipp Tőlünk Neked! ♥ #szeretnivalóünnep

2017. 09. 11. 13:01:03

Szülőként mindenki imádja a finom, puha bababőrt és a szuper babaillatot. Sokan azt gondolják, hogy ezt az illatosított babakozmetikumok okozzák, ez azonban nem igaz. Minden kisbabának egyedi illata van, amit a bőre bocsát ki és a szüleire úgy hat, mint a drog. Tehát, ha imádod folyamatosan szagolgatni a picit, nem bolondultál meg :) Nem érdemes ezt a finom illatot elnyomni mással, már csak azért sem, mert a babakozmetikumok nagy része tartalmaz olyan illatanyagokat, amelyek árthatnak a baba egészségének. Illóolajok vagy parfümök…  nehéz ellenállni a finom illatnak, de babakozmetikumoknál nem árt óvatosnak lenni!

Nézzük, mi is a veszélyük!

2016. 08. 30. 11:12:06

Amikor a kislányunk megszületett, hatalmas fekete haja volt, ami az elmúlt 21 hónapban is csak egyre nagyobb és nagyobb lett – most már be lehet fonni copfba :) Minden városi legenda ellenére nem hullott ki és kezdetektől igazi hajállaga volt, így mi kihagytuk a babás pihéket. Pár hónapos lehetett, amikor megjelent a hajában egy is sárgás folt, amitől elsőre eléggé megijedtünk, mert nem tudtuk mi az, ez volt a koszmó.

2016. 08. 23. 22:40:17

Nyáron minden szülőnek gondot okoznak a rovarok és, hogy hogyan óvhatjuk meg a gyermekünket a rovaroktól és az ő csípésüktől. Sajnos, az én kislányomat imádják a szúnyogok, így sok módszert ki kellett már próbálnunk, hogy megvédjük tőlük és kezeljük a csípéseit.

2016. 08. 18. 21:56:48

Szeretnéd nemcsak olvasni, hanem látni is, hogy miben más a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs? Szeretnéd látni az összetevőit nem csak felsorolásként, hanem Te magad személyesen? Itt a lehetőség – gyere velünk a műhelyünkbe és nézzétek meg, hogy hogyan dolgozunk :)

2016. 08. 14. 23:16:02

Nyáron sajnos, a növekvő UV-sugárzás miatt egyre nehezebb a babákat megvédeni a napégéstől. Az első egy évben még egyszerű dolgunk van, de amikor a babánk már jár, sőt szalad, már nem tud egy helyben maradni. Ráadásul olyan mozgásigénye van egy ilyen babának, hogy nehezen megoldható, hogy az ember csak a kevésbé veszélyes időszakokban vigye ki a szabadba. Biztosan Nektek is ismerős a helyzet :)

2016. 07. 30. 07:19:44

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a nyár nálunk alapvetően az egyes kirándulásokon, játszóterezéseken elszenvedett sérülésekről szól. Szerencsére komolyabb baj még nem volt, de a horzsolások és karcolások sajnos mindennaposak. Ez részben persze abból is ered, hogy a babák bőrének hámrétege még vékonyabb, így sokkal könnyebben sérül. Meg persze a sok szaladgálás, térdelés, stb. se használ ilyen szempontból  :)

2016. 07. 21. 16:31:31

Amikor az ember anya lesz, rengeteg új dolgot hall és nehéz mindig eldönteni, hogy két teljesen ellentétes vélemény közül melyik az igaz. Ilyen az például, hogy el kell e kezdeni szobatisztaságra nevelni a babát automatikusan 2 éves korában vagy várjuk e meg a szobatisztaság első jeleit? Vagy, hogy  tápláljuk e igény szerint a kicsit vagy minél előbb szoktassuk e szigorú napirendhez? Ugyanilyen nehéz kérdés az is, hogy használjunk e popsikenőcsöt.