ekcéma

A baba ekcéma állapotára nem a beletörődés a megoldás

2020. 12. 02. 11:00:00

baba ekcéma megkeserítheti az egész család életét. A kicsi szenvedését látni, tűrni, és a tétlenség érzésével megbirkózni, embert próbáló feladat. De biztos, hogy nem létezik a problémára megoldás? Bár az ekcéma a tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, ám a tünetek eredményesen kezelhetőek.

A kis Zsombor, Márta és a HerbArting natúrkozmetikumok gyógyító ereje

2020. 05. 06. 08:19:26

A gyermekek és a felnőttek bőrproblémáin is segítenek a HerbArting natúrkozmetikai termékei. Ismerd meg Zsombor és Márta történetét, akik az ekcéma tüneteit győzték le.

Ekcéma és atópia kutyáknál

2020. 02. 19. 09:49:19

A kutyák is lehetnek betegek és bizony nekik is lehetnek bőrproblémáik. Míg az előbbire természetesen gondolunk, az utóbbi csak ritkán merül fel bennünk. Pedig egy kutya is lehet ekcémás vagy atópiás. Hogy mire figyeljünk ezzel kapcsolatban és hogyan kezelhetjük ezt a problémát, arról igyekszünk most teljes körű információkkal szolgálni.

4 veszélyes összetevő a babaápolási termékekben

2017. 08. 28. 14:28:21

Kerüld a veszélyes összetevőket tartalmazó babaápolási termékeket! Cikkünkben elmondjuk, melyik a legveszélyesebb négyes, és mit tesz a HerbArting ellenük.

Ekcémás a gyermeked, vagy szeretnél mindent megtenni a megelőzése érdekében?

Olvasd el, milyen összetevőkre érdemes figyelned, amikor babaápolási termékeket vásárolsz!

Vigyázat! A bolti kutyasampon veszélyes!

2016. 11. 09. 12:31:03

Ekcémás a kutyád? Vagy valamilyen más bőrbetegséggel küzd? Nézd meg jól, hogy milyen a kutyasampon összetétele. Lehet, hogy ez az oka mindennek.

Egyre több statisztika igazolja, hogy az ekcémával és egyéb bőrbetegséggel küzdő kutyusok száma nő. Persze hivatalos adatok nélkül is tudjuk ezt, elég, ha csak szétnézünk a környezetünkben és beszélgetünk a kutyás barátainkkal. De vajon melyek az okok? Miért betegszik meg egyre több kutyus? A kutatók szerint a kutyasampon a felelős.

Az oldal tetejére