Előtte/Utána

Nagyon köszönjük Nektek a rengeteg vevői visszajelzést/véleményt termékeinkkel kapcsolatban,  jó olvasni, hogy hány embernek tudtunk segíteni :) Külön öröm, ha képet is küldtök arról, hogy hogyan segítettek Nektek a HerbArting termékek. Oszd meg velünk véleményedet és küldj nekünk képet bátran a herbarting@gmail.com címre. Nagyon köszönjük:)

DOMI

Domi ekcémás bőrprobléma utána
Domi ekcémás bőrprobléma előtte
Domi anyukája, Ági júliusban keresett meg kétségbeesve, hogy mit tudnék ajánlani a csúnya foltokra, amit a bőrgyógyász atópiás dermatitisznek, ekcémának vagy gombás fertőzésnek gondolt, de a kezelés nem segített. Túl voltak már 3 hónapnyi sikertelen tejmentes diétán, így a család macskája keveredett gyanúba, hogy esetleg ő okozza a tüneteket és az orvos azt javasolta, hogy váljanak meg tőle :( Szerencsére ekkor találkozott Ági a termékeimmel. Én egy komplex ápolást javasoltam Domi bőrének - HerbArting fürdetőkrémet a fürdéshez, HerbArting körömvirágos babatestápolót utóápoláshoz és HerbArting lanolinos, ligetszépeolajos popsikenőcsöt a legcsúnyább foltokra kiegészítésként. 5 nappal azután, hogy elkezdték használni a javasolt termékeket, máris látványos volt a változás - a belobbant, csúnya foltok megszűntek, a bőr máris szebb lett, hidratált és puha. És így kiderült az is, hogy nem a cica okozza a tüneteket és boldogan élhetnek együtt, amíg világ a világ - immáron egészséges bőrrel. Nagyon köszönjük Áginak a képeket!
 
MÁRTA
 
Márta ekcéma kéz utána Márta ekcéma kéz előtteMárta is ekcémás gondokkal keresett meg, neki a kézfején jelentkeztek az ekcéma tünetei és persze sajnos ő sem úszta meg fájdalom, viszketés és vakaródzás nélkül. A HerbArting védőkrémet ajánlottam neki, hogy gyorsan enyhüljenek a tünetei. Szerencsére ezt Márta kézbőre is így gondolta, és rohamosan gyógyulni kezdett. Ráadásul a HerbArting védőkrém a panaszok újbóli előfordulását is csökkenti, mivel remekül ápolja és védi a bőrt a vízvesztéstől.


 
 

 

 

 

ZSOMBOR

Zsombor ekcémás arcbőr utána Zsombor ekcémás bőr előtte
Zsombor anyukája sok követ megmozgatott, hogy segíteni tudjon édes kisfiának, aki ekcémás panaszoktól 
szenvedett, ami elsősorban az arcbőrén jelentkezett  - az arcocskája borzasztóan viszketett és nem akart gyógyulni. Szülei kipróbálták a HerbArting popsikenőcsöt, ami a 100 %-ig természetes gyulladáscsökkentő és ápoló összetevőinek köszönhetően, nagyon gyorsan és látványosan enyhítette a tüneteit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ANITA

Anita ekcéma kéz előtte utána
Anita sokat szenvedett a bőrével, mire ránk talált...És végre pozitívan csalódott:

"Nagyon nagyon régóta, 6 éves korom óta vagyok allergiás. Diszhidrotikus ekcéma van a tenyereimen már 30 éve, nagyon nehéz karban tartani. Ha már leszáradtak a hólyagocskák, a bőröm berepedezik, mert nem tudom kenni semmivel, gyakorlatilag minden kencére allergiás vagyok. Ti voltatok a századik próbálkozásom. Mutatom a különbséget. És köszönöm. Hálás vagyok!"

Köszönjük a visszajelzésed, Anita!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KATÓ

Kató ekcéma kéz utána Kató ekcéma kéz előtteKislányom, Kató is ekcémával küzd, sajnos, ami időről időre előjön. A képen az ő kezét látjátok, mivel a benti szappan is előhozta az ekcémáját, ami másoknál is állandó problémát jelent. A sebesedést, viszketést megelőzendő, azonnal elkezdtem ápolni a kezét:
  • Másnap (hiszen bent újra kezet mosott) éjjelre ismét popsikenőcsöt, nappalra pedig HerbArting védőkrémet alkalmzatunk, ami megvédte a kezeit a benti szappan káros hatásaitól.

1,5 napos kezeléssel ezt a remek eredményt értük el az ekcémás tünetek kezelésében.

Az oldal tetejére