kenőcs

A megfelelő popsikenőcs beválthatja a hozzá fűzött ígéreteket

2021. 01. 27. 11:00:00

A popsikenőcs a kisbabás háztartások elmaradhatatlan kelléke, és igaz, ami igaz, éveken át jó szolgálatot tehet. Sőt, akár még felnőttkorban is adódhatnak olyan helyzetek, amikor a pirosodást megszüntető, a bőrszárazságot orvosló krém jó, ha kézközelben várakozik.

Célkeresztben a popsikenőcs összetevői

2020. 11. 11. 11:00:00

Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, ezért alaposan meg kell nézni, hogy a felhasználásra szánt popsikenőcs pontosan miket tartalmaz. A gyógyszertári kivitelek és a natúr kozmetikumok között akad némi eltérés, ezért megéri kicsit mélyebben beleásnod magad a témába. 

Hogyan készül a lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs?

2016. 08. 18. 21:56:48

Szeretnéd nemcsak olvasni, hanem látni is, hogy miben más a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs? Szeretnéd látni az összetevőit nem csak felsorolásként, hanem Te magad személyesen? Itt a lehetőség – gyere velünk a műhelyünkbe és nézzétek meg, hogy hogyan dolgozunk :)

Anya, bibi!!!!!!!!

2016. 07. 30. 07:19:44

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a nyár nálunk alapvetően az egyes kirándulásokon, játszóterezéseken elszenvedett sérülésekről szól. Szerencsére komolyabb baj még nem volt, de a horzsolások és karcolások sajnos mindennaposak. Ez részben persze abból is ered, hogy a babák bőrének hámrétege még vékonyabb, így sokkal könnyebben sérül. Meg persze a sok szaladgálás, térdelés, stb. se használ ilyen szempontból  :)

Az oldal tetejére