Termékek Menü

Kiegészítők

Miért várnál az ünnepnapokra, ha már ma is örömet szerezhetsz? Lepd meg gyermekeidet egy kis ajándékkal! Színezők, foglalkoztatók, bögrék, cuki Öko-Tex pancsikendők, rongyik közül válogathatsz.  Ha más szerettednek is kedveskednél, de nem ismered pontosan az ízlését, válassz ajándékutalványaink közül. Ezzel biztosan nem nyúlsz mellé, és garantáltan jó ajándékot adsz. Legyen nektek is minden nap ünnepnap!

Rendezés:

Válaszd a HerbArting ajándékutalványokat, hogy a megajándékozott maga választhassa ki, amit szeretne :)

Raktáron
5.000 Ft
A HerbArting kávés bögre mosolyt csal az arcodra még a legnehezebb reggelen is :)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron
1.890 Ft

Szeretitek a labirintust? És a számolós feladatokat?

A HerbArting foglalkoztató könyv segít a finommotorika fejlesztésében és abban, hogy gyermeked megszokja és -szeresse figuráinkat és így az egyes kozmetikumokat is.

Raktáron
390 Ft

A HerbArting mosható arctisztító párnákat a Symbyo csapata készíti nekünk maradék anyagokból, melyeket a babaruhák szabása után már nem tudnak használni. Ideális választás a napi arcápolási rutinodhoz, amivel az eldobandó hulladék mennyiségét is csökkentheted.

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
Raktáron
2.490 Ft

Hogy öröm legyen a babafürdetés, próbáld ki legújabb termékünket, amivel nemcsak tiszta lesz a baba, de remek játék is.

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron
1.290 Ft
Szeretitek Förbit, a földimalacot? Vagy Soso, a kis ponty a kedvencetek? A babád mindig Juhéjjal, a kis birkával játszik pelenkázás közben? Rendeld meg a színezőnket, hogy tovább játszhassatok velük :)
Raktáron
390 Ft