kutyaápolás

Szőrszálhasogatás nélkül a kutyasamponok előnyeiről

2021. 03. 10. 11:00:00

A kutyasamponok többféle megoldást kínálnak a házi kedvenced szőrének ápolására. Egy rövid és egy hosszú szőrű négylábú fürdetése teljesen logikusan eltérő tulajdonságokkal megáldott készítményt igényel. Ekkor pedig, még az extra kitételekről nem is beszéltünk.

5 tipp a nyári kutyaápoláshoz

2018. 07. 17. 12:51:54

Hogy a nyár csak az örömről szóljon!

Legutóbb télen írtam a kutyaápolásról (https://herbarting.hu/szakertoi-cikkek/teli-mancsapolas-okosan), a nyári hőség azonban új kihívások elé állítja a gazdikat. Az olvadozó aszfalt például ugyanolyan veszélyes a kutya mancsára, mint télen a fagy. A nyári forróságban pedig a kutyák sajnos könnyen hőgutát kaphatnak. Ráadásul ilyenkor a különböző vérszívók is támadnak. Éppen ezért felelős gazdiként nyáron is fokozottan érdemes a kutyaápolásról gondoskodni.

Összeszedtem nektek 5 tippet arról, hogyan érdemes ápolni a kutyákat nyáron, mi mindenre ajánlott odafigyelni, hogy a nyár csak az örömről szóljon:

Téli mancsápolás okosan!

2018. 03. 02. 14:09:08

Te is aggódsz, hogy a kutyád mancsa a nagy hidegben felrepedezik? A félelmed nem alaptalan. Viszont van megoldás! Lássuk, mit tehetsz ellene!

Az oldal tetejére