HerbArting Natúrkozmetikumok Kutyáknak

Nálunk a kutya is családtag, így természetes, hogy rájuk is gondoltunk, az ő egészségükkel is törődünk. Az ép és ápolt, szép, puha szőr és bőr nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos.  A szeles, hideg, akár jeges időszak a házi kedvenceinket sem kíméli, ezért mancsvédő krémünket kutyasamponunkat a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Csak 100%-ig természetes, vegán alapanyagokat használtunk itt is. Nézd meg kínálatunkat!

HerbArting Natúrkozmetikumok Kutyáknak

Rendezés:

HerbArting Kutyamancsmosó sampon 250 ml

Nálunk a kutya is családtag, ezért minden megteszünk annak érdekében, hogy kedvenceink ápoltak, egészségesek és gyönyörűek legyenek. De hogyan védhetjük meg őket télen a jeges járdákra szórt sótól? És hogyan védhetjük meg a lakásunkat tavasszal és ősszel a sáros tappancslenyomatoktól?

Erre nyújt megoldást a HerbArting mancsmosó sampon!

A HerbArting mancsmosó sampon nem tartalmaz semmilyen szárító hatású szappant, mégis lágyan tisztít anélkül, hogy irritálná a kutyus vagy a gazdi bőrét. 

0% mesterséges alapanyag 100% természetesség 

(4)
Raktáron
2.990 Ft

HerbArting kutyasampon 100 ml

Mivel nálunk a kutya is családtag, így az ő egészségük is fontos számunkra, ezért alkottuk meg a HerbArting kutyasampont, ami illatos kamillából, finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll. 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség. 

(4)
Raktáron
2.290 Ft

HerbArting kutyasampon 250 ml

Mivel nálunk a kutya is családtag, így az ő egészségük is fontos számunkra, ezért alkottuk meg a HerbArting kutyasampont, ami illatos kamillá ból, finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll. 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség. 

(4)
Raktáron
3.990 Ft

HerbArting mancsvédő krém 50 ml

Hó és fagy? Maró hatású só? A HerbArting Mancsvédő krém segít megóvni a kutyusod mancsát a téli hidegtől és egyéb ártalmaktól.

 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség 

(2)
Raktáron
2.890 Ft

HerbArting Téli mancsápoló csomag

Hó és fagy? Maró hatású só? A HerbArting Téli Mancsápoló csomag segít megóvni a kutyusod mancsát a téli hidegtől és egyéb ártalmaktól.

A Téli Mancsápoló csomag tartalma:

  • 1 db HerbArting Mancsmosó sampon 250 ml
  • 1 db HerbArting mancsvédőkrém 50 ml
  • AJÁNDÉK 1 db Symbyo Mancstörlő kendő

 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség

(1)
Raktáron
5.290 Ft
Az oldal tetejére