popsikenőcs

Káros anyagoktól mentes popsikenőcs

2021. 04. 28. 11:00:00

A pelenkák használata során a csecsemőknél gyakran pelenkakiütés, bőrpír és irritáció jelentkezik, amit a popsikenőcs segít elkerülni. A gondosan kiválasztott készítmény gyengéden gondoskodik a legkisebbek bőréről, növelve annak védelmi funkcióit és aktiválva a természetes regenerációs folyamatokat. Ezt manapság sok készítmény ígéri, de nem mindegyikük felel meg az érzékeny bababőr által állított elvárásoknak.

Ezzel ápolhatod a babád bőrét gyógyszertári popsikrém helyett

2021. 04. 05. 10:00:00

Ha újdonsült anyukaként meggyűlt a bajod a kiütésekkel és a bőrpírral, akkor valószínűleg előbb vagy utóbb Te is a gyógyszertári popsikrém segítségével próbálod majd rendbe hozni a babád bőrét. Az ilyen készítményt a megtisztított bőrre alkalmazzák a használt pelus cseréje során, minden alkalommal, a teljes gyógyulásig. Sok édesanyát elriaszt a használatától a meglehetősen kellemetlen illat, ami a tégelyből árad. Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes tovább olvasnod!

A megfelelő popsikenőcs beválthatja a hozzá fűzött ígéreteket

2021. 01. 27. 11:00:00

A popsikenőcs a kisbabás háztartások elmaradhatatlan kelléke, és igaz, ami igaz, éveken át jó szolgálatot tehet. Sőt, akár még felnőttkorban is adódhatnak olyan helyzetek, amikor a pirosodást megszüntető, a bőrszárazságot orvosló krém jó, ha kézközelben várakozik.

Célkeresztben a popsikenőcs összetevői

2020. 11. 11. 11:00:00

Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, ezért alaposan meg kell nézni, hogy a felhasználásra szánt popsikenőcs pontosan miket tartalmaz. A gyógyszertári kivitelek és a natúr kozmetikumok között akad némi eltérés, ezért megéri kicsit mélyebben beleásnod magad a témába. 

Hogyan készül a lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs?

2016. 08. 18. 21:56:48

Szeretnéd nemcsak olvasni, hanem látni is, hogy miben más a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs? Szeretnéd látni az összetevőit nem csak felsorolásként, hanem Te magad személyesen? Itt a lehetőség – gyere velünk a műhelyünkbe és nézzétek meg, hogy hogyan dolgozunk :)

Mitől bűzlik a gyógyszertári popsikenőcs?

2016. 06. 08. 00:00:00

Te is érzed, milyen büdös a gyógyszertári popsikenőcs? Tudod, hogy mi minden van benne? Ha nem, olvasd el cikkünket, és válassz inkább natúrkozmetikumot.

Az oldal tetejére