Rólunk

FONTOS ÉRVEK TERMÉKEINK MELLETT 

Magas gyógynövény-tartalom - Termékeinkben a gyógynövények nem csak névleg vannak jelen, hanem ténylegesen ezek alkotják az alapjukat!

Szaktudás - Megvan a megfelelő szaktudásunk ahhoz, hogy a gyógynövények legjavát tudjuk készítményeinkben hasznosítani

A babáknak készült - Egyik babatermékünk se tartalmaz illóolajat, mesterséges illatanyagot vagy színezőanyagot, így nem fogja babád érzékeny szervezetét irritálni

Biztonságos - Termékeink a hatályos EU jogszabályok szerint készülnek, az alapanyagok és a csomagolás kiválasztásától elkezdve a teljes gyártási folyamaton keresztül

100% natúr - Minden termékünk mentes a parabénektől, kőolajszármazékoktól és minden, a természetes kozmetikumokban tiltott anyagoktól

Kertészmérnökként már régóta nagyon fontosnak tartom kihasználni mindazt a jót, amit a növények tudnak adni nekünk. 2005-ben végeztem a Kertészeti Egyetemen, gyógynövény-szakon.

Már gyerekkoromban kísérleteztem fenyőtobozból krém és rózsaszirmokból olaj kinyerésével, később pedig gyógynövényalapú kivonatokat, gyógykészítményeket készítettem a családnak.

2010-ben találtam meg a krémkészítés világát és lettem okleveles szappan- és kencekészítő mester.
Kislányom születése után - ahogyan biztosan Nektek is - egy új Élet vette kezdetét a családunk számára.

Ekkor szembesültünk szülőként azzal, hogy sajnos annyi méreganyag vesz minket körül nap, mint nap, hogy nem tudjuk őket teljesen kizárni, Viszont a kisbabák teljesen védtelenek ellenük, így nagyon fontos, hogy, ameddig és amennyire csak tudjuk, megvédjük őket tőlük.
Az ő szervezetük ugyanis még nem tud ellenállni ezeknek az anyagoknak, így azok nagyobb károkat okozhatnak. Különösen a bőrüket fontos óvni, hiszen az az ember legnagyobb méretű szerve, ami védi a szervezetünket a külső behatásoktól. Nem is jó belegondolni, mi történik, ha az ő bőrüket legyengítjük és hagyjuk felszívódni a káros anyagokat rajta.

Sajnos, napjainkban, a környezeti hatások és a káros anyagok használata miatt, egyre több az érzékeny, problémás bőrű kutyus és felnőtt is. Kímélő, természetes anyagokból készült termékeink, nekik is sokat segítenek a gyulladt, allergiás bőr megnyugtatásában és ápolásában. Kiválóak a visszajelzéseink az ekcémás, pikkelysömörös, seborreás, rozáceás problémával küzdő vevőinktől. 

Célom az, hogy a gyógynövényekben rejlő hatalmas tudást kiaknázva készítsek bio minősítésű, kézzel készült natúrkozmetikumokat, és álmom, hogy a jövőben ezek alapját a saját magam által termesztett bio gyógynövények adják.

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Herbarting Kft.
Szolgáltató székhelye: 2049 Diósd, Mókus utca 32.
Cégjegyzékszám: 13-09-179337
Elérhetőség: herbarting@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 30 689 57 36
Adószám: 25481431-2-13

Az oldal tetejére