Termékek Menü

Szakértői cikkek

Húsvéti ötletelőnkben szeretnénk olyan tippeket adni, melyeket nemcsak a gyerekek ajándékozásánál tudsz felhasználni, hiszen a felnőtt családtagokat is meglepheti a nyuszi. Akár átadod az ajándékot, akár nekik is elrejted és keresni kell, az öröm garantált lesz.

Rengetegen mondjátok, hogy én nagyon szerencsés vagyok, mert csodaszép az arcbőröm.

Meg kell, hogy mondjam, hogy – habár a helyzet lehetne rosszabb is – ez csak azóta van így, mióta saját termékeimet használom. A bőröm sajnos vízhiányos, rosacea-ra vagyok hajlamos és bizony több dologra allergiás.

Csak erős idegzetűek görgessenek le a képhez :)

Hogy a nyár csak az örömről szóljon!

Legutóbb télen írtam a kutyaápolásról (https://herbarting.hu/szakertoi-cikkek/teli-mancsapolas-okosan), a nyári hőség azonban új kihívások elé állítja a gazdikat. Az olvadozó aszfalt például ugyanolyan veszélyes a kutya mancsára, mint télen a fagy. A nyári forróságban pedig a kutyák sajnos könnyen hőgutát kaphatnak. Ráadásul ilyenkor a különböző vérszívók is támadnak. Éppen ezért felelős gazdiként nyáron is fokozottan érdemes a kutyaápolásról gondoskodni.

Összeszedtem nektek 5 tippet arról, hogyan érdemes ápolni a kutyákat nyáron, mi mindenre ajánlott odafigyelni, hogy a nyár csak az örömről szóljon:

Már a pocakban is érdemes figyelni a baba egészségére! Az egészséges táplálkozáson túl a veszélyes anyagoktól mentes kozmetikumok választásával is tudunk tenni a baba biztonságáért.

A kismamák bőre is sokkal érzékenyebb a várandósság ideje alatt. A terhességi hormonok fellazítják a bőr kötőszövetét, ezért különösen fontos, hogy a megfelelő kozmetikumokat használjuk. A terhesség hónapjaiban a bőr itt-ott elszíneződik, leggyakrabban a sötétebbé váló mellbimbó és a hason végigfutó csík látványos, de sok kismamánál más bőrterületeken is pigmentfoltok jelennek meg.

Olvasd el nyári bőrápolási tippjeimet, amelyet kimondottan kismamák bőrproblémáira állítottam össze!