Szakértői cikkek

A koszmó kezelése

A koszmó kezelése

A koszmó kezelése sok fiatal szülőnek kész rémálom, pedig a kialakulása természetes folyamat a kisbabáknál. Azonban, ha nem ápolod a területet megfelelően, akkor egészségügyi problémát is okozhat a későbbiekben.

Így léphetsz fel hatékonyan a koszmó ellen!

Így léphetsz fel hatékonyan a koszmó ellen!

Miért alakulhat ki a csecsemőknél ez a kellemetlen jelenség és valóban segítenek-e a koszmó ellen kifejlesztett készítmények a végleges leküzdésében? Sok szülő teszi fel ezt a kérdést, aki észreveszi, hogy a babája fején és szemöldökén sárgás kis pikkelyek jelennek meg. Ez a faggyúmirigyek túlzott munkájának eredménye és egyes esetekben az egész fejbőrön megfigyelhető, de egy megbízható koszmó ellen készült sampon képes felvenni vele a harcot.

Alapos tisztítást garantálnak a kutyasamponok

Alapos tisztítást garantálnak a kutyasamponok

A szőr- és bőrbarát kutyasamponok által létrehozott gondozott megjelenés az állat egészségének és jólétének egyik fő mutatója. Valószínűleg sokan tudják, de nem árt hangsúlyozni, hogy a háziállatokat nem szabad embereknek készült samponokkal és szappannal sem mosni, mert az ember és az állat bőrének savas egyensúlya eltérő.

Babatestápoló kímélő komponensekkel

Babatestápoló kímélő komponensekkel

A hagyományos kozmetikai márkák azt állítják, hogy a legkíméletesebb alapanyagokat használják a babatestápoló készítésénél. Néha ez így is van, mindazonáltal az ásványi olajok és a mesterséges tartósítószerek, sőt, a szintetikus illatanyagok, de a színezékek is gyakran szerepelnek az összetevők listáján.

Az oldal tetejére